De Keuken in met Whisky

De Keuken in met Whisky is een kookboek voor de thuischef, die houdt van whisky en voor de whiskyliefhebber, die graag in de keuken bezig is.

Whisky heeft in de keuken de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Geen wonder, het is de meest complexe drank ter wereld. Beroemde ‘neuzen’ in de industrie ontdekten meer dan 200 verschillende aroma’s in whisky. Steeds meer mensen experimenteren ermee, zowel in het gerecht als ernaast, in plaats van wijn.

The Whisky Couple Hans & Becky Offringa selecteerden ruim twintig excellente whisky’s. Daarmee daagden zij Jonnie en Thérèse Boer van De Librije uit om er evenzovele passende gerechten bij te vinden. De Keuken in met Whisky is het geslaagde resultaat van hun gezamenlijke tour de force.

Niet alleen de recepten en ingrediënten zijn uitgebreid beschreven, maar er is ook aandacht voor de ‘receptuur’ van de geproefde whisky’s en de herkomst ervan. Het boek is fraai geïllustreerd met prachtige foto’s die zowel de gerechten als de whisky’s optimaal tot hun recht laten komen.

Verkrijgbaar bij uw lokale boekhandel, whiskyboeken.nl en bol.com

This book is currently only available in Dutch.