De weg naar Craigellachie

De weg naar Craigellachie is een van Hans’ eerste Nederlandse whiskyboeken. Hierin heeft hij uitgebreid (met een gezonde dosis humor) zijn ontdekkingstocht door de wereld van whisky beschreven. Het begint in 1974, op de zolderkamer van een studievriend en eindigt ruim 30 jaar later in de bar van het beroemde whiskyhotel in Craigellachie, Schotland. Het boek eindigt met drie compacte reisbeschrijvingen, elk door een ander deel van Schotland.

A journey embracing 35 years of exploration into the pleasures of Scotch whisky and Scotland. Hans Offringa is a companionable, perceptive and well-informed guide, and his account is a pleasure to read.” – Charles MacLean MBE

De weg naar Craigellachie is verkrijgbaar bij uw lokale boekhandel, whiskyboeken.nl en bol.com

English edition here.