Bourbon & Blues

Bourbon & Blues is het tweede deel van Hans Offringa’s Drank en Klank-trilogie. Deel één en drie zijn Malts & Jazz en Rum & Reggae.

Hans begint dit vermakelijke boek met een korte geschiedenis van bourbon, gevolgd door een geschiedenis van bluesmuziek, die hij terugvoert naar de beginjaren van Amerika. Door een hedendaagse bourbondistilleerderij te laten samensmelten met een beroemde bluesmuzikant, vertelt hij op onderhoudende wijze de geschiedenis van deze iconische Amerikaanse whiskey en het kunstenaarschap van deze unieke Amerikaanse muziek.

Jim Rutledge, Master Distiller Emeritus van Four Roses schreef het voorwoord en had het volgende te zeggen bij de boekpresentatie tijdens het Kentucky Bourbon Festival: ‘Na het lezen van de eerste pagina zal het voor een lezer moeilijk zijn om het boek neer te leggen voordat het laatste woord is uitgesproken. geabsorbeerd.’

Hans werd geëerd voor Bourbon & Blues en zijn werk voor de staat Kentucky door op voordracht van de Kentucky Distillers Association te worden benoemd tot lid van de Honorable Order of Kentucky Colonels.

Uitverkocht.

English editon here.