Malts & Jazz

Malts & Jazz is een onvervalste blend van tien beroemde jazz musici uit het beboptijdperk met tien prachtige single malts. Lees wie ooit zei: ”Jazz was born in a whisky barrel”, ontdek waarom beide onderwerpen zo naadloos op elkaar aansluiten, en geniet van een echte “sippin’ & listening guide.” Met zelden gepubliceerde foto’s van onder meer Miles Davis, Hank Mobley, Art Tatum, John Coltrane en Dexter Gordon.

Whisky & Jazz was de voorloper van dit boek, uitgegeven als koffietafelboek. Minder diepgaand, met prachtige fotografie, deels in full colour.

Whiskyschrijver en jazz liefhebber Dave Broom schreef het voorwoord en zei over het boek:
Jazz is not background music, it sets the mood, it opens the mind. A glass of malt does the same. So does this book.”

Uitverkocht.

English edition here.