Rum & Reggae

Carsten Vlierboom, Master rum blender van E&A Scheer, tevens Honorair Consul van Jamaica voor Nederland, zegt over Rum & Reggae: “Ik houd van blenden, van een goede blend van producten, of het nu een rum blend is die in alle dimensies klopt, of een muziek mix, een melodie die helemaal in orde is. De blend van rum & reggae in dit boek is in één woord samengevat: Top!”

Maak een plezierige reis door de geschiedenis van Jamaica, suiker en rum naar het hart van reggae. Ga dan naar de rum- en luistergidsen die lezers aanmoedigen om hun eigen verkenningen te maken. Een lezer zei: “Met alle beelden kon ik mijn ogen sluiten en mezelf voorstellen dat ik met een beetje rum op het strand van Jamaica was. Het onderzoek dat in dit werk is gestoken, spreekt voor zich, en de illustraties en foto’s stellen mensen in staat zich onder te dompelen in een rijke en relevante culturele ervaring.”

Uitverkocht.

English edition here.