Wat je als whiskyliefhebber moet weten

In Wat je als whiskyliefhebber moet weten neemt Hans je mee in de wereld van de whisky. Met 350 wetenswaardigheden geeft hij zeer complete en nuttige informatie over whisky voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren whiskyliefhebber. Van het productieproces en het proeven van whisky tot het kopen van en beleggen in whisky. Bovendien bevat het een uitgebreid overzicht van distilleerderijen, belangenverenigingen en whiskyorganisaties.

Hoewel whisky slechts uit drie ingrediƫnten bestaat, water, graan en gist, is het toch de meest complexe en mysterieuze drank ter wereld die op veel verschillende manieren geproduceerd, geproefd en gedronken kan worden. Dit is een uitstekend boek om deze wereld toegankelijk te maken.

Uitverkocht.

A Field Guide to Whisky is based upon this Dutch book.