Wat je als whiskyliefhebber moet weten

Whisky – Hét boek voor de liefhebber is de langverwachte opvolger van het succesvolle Wat Je Als Whiskyliefhebber Moet Weten en verschilt in belangrijke mate van WJAWMW. Het is geen Q&A formaat meer, maar een narrative. Daarnaast wordt veel uitgebreider aandacht besteed aan de geschiedenis van whisky en de gebruikte grondstoffen. Ook de hoofdstukken over productie, proeven en historische anecdotes/personen zijn compleet omgewerkt. Er is dus wel sprake van enige doublure, in met name het productiegedeelte, want dat was onoverkomelijk. Echter, mensen die WJAWMW al hebben, zullen dit complete whiskyboek zeker als een waardevolle aanvulling van hun whiskyliteratuur weten te waarderen.

In Wat je als whiskyliefhebber moet weten neemt Hans je mee in de wereld van de whisky. Met 350 wetenswaardigheden geeft hij zeer complete en nuttige informatie over whisky voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren whiskyliefhebber. Van het productieproces en het proeven van whisky tot het kopen van en beleggen in whisky. Bovendien bevat het een uitgebreid overzicht van distilleerderijen, belangenverenigingen en whiskyorganisaties.

Uitverkocht.

A Field Guide to Whisky is based upon this Dutch book.