De mooiste whiskyroutes door Schotland

Heb je altijd al de mooiste whiskyroutes door Schotland willen vinden? Gewapend met notitieboek en camera trekt Hans Offringa al meer dan 30 jaar door Schotland, meestal vergezeld van zijn vrouw Becky. Het echtpaar verkent en bezoekt niet alleen talloze distilleerderijen maar ook de omgeving en wat er nog meer te zien en te doen is.

Voor De mooiste whiskyroutes door Schotland heeft het duo Schotland in segmenten opgedeeld die elk aan de hand van een specifieke reis in negen hoofdstukken zijn beschreven en rijkelijk geïllustreerd met foto’s en kaartjes. Alhoewel whisky de rode draad is, wordt er ook veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de streek en andere bezienswaardigheden dan distilleerderijen alleen. Alles in een verhalende stijl, met een vleugje tongue- in- cheek humor – het kenmerk van de auteur.

Verkrijgbaar bij uw lokale boekhandel, whiskyboeken.nl en bol.com

This book is currently only available in Dutch.